Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@17:20:22 GMT

برای آزمون وکالت ۱۳۹۹ چه منابعی خوانده شود؟

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۹۸۰۸۰

برای آزمون وکالت ۱۳۹۹ چه منابعی خوانده شود؟

اسکودا با انتشار اطلاعیه‌ای منابع آزمون وکالت ۱۳۹۹ را معرفی کرد. این آزمون با تأخیری چندین ماهه ۲۵ تیرماه برگزار می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم، اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) اطلاعیه‌ای منتشر و در آن منابع آزمون وکالت 1399را معرفی کرده است.

بر اساس اعلام اسکودا، سؤالات آزمون وکالت سال 1399 از قوانین مذکور در جدول پیوست آگهی آزمون کارآموزی وکالت منتشر شده در شهریور سال 1399، با آخرین اصلاحات و الحاقات و آرای وحدت رویه در همان موضوع طرح خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، حقوق مدنی (با ضریب 3)، آیین دادرسی مدنی (با ضریب 3)، حقوق تجارت (با ضریب 2)، اصول استنباط حقوق اسلامی (با ضریب 1)، حقوق جزای عمومی و اختصاصی (با ضریب 2) و آیین دادرسی کیفری (با ضریب 2) منابع آزمون وکالت 1399 اسکودا هستند.

آزمون وکالت 1399 بعد از تعویق چندباره در تاریخ 25 تیر و پس از وقفه‌ای حدوداً یک ساله برگزار خواهد شد.

ظرفیت پذیرش کارآموز وکالت 1399 به تفکیک نام و کد کانون به شرح جدول زیر است:

25 تیرماه، تاریخ جدید برگزاری آزمون وکالت

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اسکودا آزمون وکالت اسکودا آزمون وکالت آزمون وکالت وکالت 1399

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۸۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۱۵۰ سارق و مالخر

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمدرضا اکبری اظهار داشت: بیش از ۵۰ درصد از سرقت‌های مغازه در مراکز استان‌ها و کلان شهرها اتفاق می‌افتد که معمولاً سرقت‌ها توسط سارقان حرفه‌ای صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اولین مرحله از طرح مبارزه با سارقان مغازه در استان‌های سراسر کشور که سه روز متوالی در هفته اول اردیبهشت ماه سال جاری به مرحله اجرا درآمد، افزود: با تلاش و هماهنگی انجام شده کارآگاهان در این راستا تعداد ۳۱ نفر مالخر و ۱۲۱ سارق را دستگیر کردند.

رئیس مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با اشاره به اینکه در این طرح بیش از ۱۵۰ فقره سرقت نیز کشف شد، تصریح کرد: سرقت از مغازه به جهت داشتن برخی ویژگی‌ها و وجود اموال باارزش و گران قیمت و سهولت در سرقت نسبت به دیگر سرقت‌های مشابه همواره در کانون توجه سارقان بود است.

وی خاطرنشان کرد: از جمله تأثیرگذارترین عوامل در گرایش و رویکرد به سرقت مغازه؛ کم توجهی مال باختگان به نکات ایمنی همانند دزد گیر و آژیر خطر، وجود نقص در درب‌ها و قفل درب‌ها، پایین بودن ضریب ایمنی، وجود خلاءهای قانونی در برخورد با سرقت، پایین بودن هزینه ارتکاب جرم و … است.

سرهنگ اکبری با بیان اینکه افزایش ضریب ایمنی مغازه در کاهش وقوع سرقت ارتباط مستقیمی دارد، ضمن توصیه به صاحبان مغازه تصریح کرد: استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب مانند دوربین‌های مداربسته، دستگاه‌های هشدار دهنده و … می‌تواند سارقان را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام بگذارد.

وی با اشاره به اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی در برخورد با سارقان قاطعانه وارد عمل می‌شوند، از شهروندان خواست در صورت هرگونه موارد مشکوک بلافاصله با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس بگیرند.

کد خبر 6095058

دیگر خبرها

  • تصویب یک طرح برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل در آمریکا
  • تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند
  • دستگیری ۱۵۰ سارق و مالخر
  • آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس مانده است
  • آیین دادرسی تجاری در انتظار تصویب مجلس